Certificering

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd. Onze klanten kunnen rekenen op een voortdurende controle, verbetering en onderscheidend vermogen als het om de kwaliteit van de door ons geleverde diensten, producten en projecten gaat.

Ter ondersteuning van onze dagelijkse activiteiten en ter voorkoming van schades aan mens, milieu en materiaal is WaterTechniek Twente al vanaf haar oprichting VCA** gecertificeerd en zijn wij bezig met de voorbereidingen van ISO45001 (nu nog Ohsas). De verwachting is dat deze norm begin 2018 verschijnt. Omdat deze norm geïmplementeerd kan worden in ons huidige systeem zien wij hierin een duidelijke meerwaarde t.o.v. VCA**.

 

  • NEN-EN-ISO 9001:2015,IDT Kwaliteitsmanagement
  • NEN-EN-ISO 14001:2015,IDT Milieumanagement
  • VCA **
  • Te behalen in 2018: ISO 45001 Veiligheid en Arbomanagement

 

Omdat wij het milieu geen schade toe willen brengen zijn wij in 2016 ISO 14001 gecertificeerd. Daarnaast zijn wij partner van MVO Nederland. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten. Er worden bewust keuzes gemaakt om een goede balans te bereiken tussen mens, milieu en maatschappij. Wij houden bij onze werken rekening met het gebruik van duurzame materialen en een duurzame manier van energievoorziening. Bijkomend voordeel is dat dit voor onze klanten altijd een forse besparing op de energierekening oplevert.